دوره 41 (سال1399)
دوره 40 (سال 1398)
دوره 39 (سال 1397)
دوره 38 (سال 1396)
دوره 37 (سال 1395)
دوره 36 (سال 1394)
دوره 35 (سال 1393)
دوره 34 (سال 1392)
دوره 33 (سال 1391)
دوره 32 (سال 1390)
دوره 31 (سال 1389)
دوره 30 (سال 1388)
دوره 29 (سال 1387)
دوره 28 (سال 1386)
دوره 26 (سال 1385)
دوره 25 (سال 1384)
دوره 24 (سال1383)
دوره 23 (سال 1382)
دوره 22 (سال 1381)
دوره 21 (سال 1380)
دوره 20 (سال 1379)
دوره 19 (سال 1378)
دوره 18 (سال 1377)
دوره 17 (سال1376)
دوره 13 (سال 1372)
دوره 11 (سال 1370)
دوره 9 (سال1368)
دوره 8 (سال 1367)
دوره 7 (سال 1366)
دوره 5 (سال 1364)
دوره 4 (سال 1363)
دوره 3 (سال 1362)
دوره 2 (سال 1361)
دوره 1 (سال 1360)
نویسنده = سمیرا برنجی اردستانی
تعداد مقالات: 2
1. اثر تابشدهی گاما بر ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی زرشک تازه
دوره 38، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-86
2. ارزیابی اثر تابشدهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامینهای محلول در آب میوهی دو رقم زرشک ایرانی
دوره 38، شماره 1، بهار 1396، صفحه 30-44