دوره 45 (سال 1403)
دوره 44 (سال 1402)
دوره 43 (سال 1401)
دوره 42 (سال 1400)
دوره 41 (سال1399)
دوره 40 (سال 1398)
دوره 39 (سال 1397)
دوره 38 (سال 1396)
دوره 37 (سال 1395)
دوره 36 (سال 1394)
دوره 35 (سال 1393)
دوره 34 (سال 1392)
دوره 33 (سال 1391)
دوره 32 (سال 1390)
دوره 31 (سال 1389)
دوره 30 (سال 1388)
دوره 29 (سال 1387)
دوره 28 (سال 1386)
دوره 26 (سال 1385)
دوره 25 (سال 1384)
دوره 24 (سال1383)
دوره 23 (سال 1382)
دوره 22 (سال 1381)
دوره 21 (سال 1380)
دوره 20 (سال 1379)
دوره 19 (سال 1378)
دوره 18 (سال 1377)
دوره 17 (سال1376)
دوره 13 (سال 1372)
دوره 11 (سال 1370)
دوره 9 (سال1368)
دوره 8 (سال 1367)
دوره 7 (سال 1366)
دوره 5 (سال 1364)
دوره 4 (سال 1363)
دوره 3 (سال 1362)
دوره 2 (سال 1361)
دوره 1 (سال 1360)
نویسنده = سمیرا برنجی اردستانی
تعداد مقالات: 3
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگیهای میکروبی و حسی- چشایی تره و جعفری تازه
دوره 42، شماره 4، دی 1400، صفحه 110-119
اثر تابشدهی گاما بر ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی زرشک تازه
دوره 38، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-86
ارزیابی اثر تابشدهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامینهای محلول در آب میوهی دو رقم زرشک ایرانی
دوره 38، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 30-44