دوره 45 (سال 1403)
دوره 44 (سال 1402)
دوره 43 (سال 1401)
دوره 42 (سال 1400)
دوره 41 (سال1399)
دوره 40 (سال 1398)
دوره 39 (سال 1397)
دوره 38 (سال 1396)
دوره 37 (سال 1395)
دوره 36 (سال 1394)
دوره 35 (سال 1393)
دوره 34 (سال 1392)
دوره 33 (سال 1391)
دوره 32 (سال 1390)
دوره 31 (سال 1389)
دوره 30 (سال 1388)
دوره 29 (سال 1387)
دوره 28 (سال 1386)
دوره 26 (سال 1385)
دوره 25 (سال 1384)
دوره 24 (سال1383)
دوره 23 (سال 1382)
دوره 22 (سال 1381)
دوره 21 (سال 1380)
دوره 20 (سال 1379)
دوره 19 (سال 1378)
دوره 18 (سال 1377)
دوره 17 (سال1376)
دوره 13 (سال 1372)
دوره 11 (سال 1370)
دوره 9 (سال1368)
دوره 8 (سال 1367)
دوره 7 (سال 1366)
دوره 5 (سال 1364)
دوره 4 (سال 1363)
دوره 3 (سال 1362)
دوره 2 (سال 1361)
دوره 1 (سال 1360)
کلیدواژهها = پرتودهی مواد غذایی
تعداد مقالات: 2
استفاده از پرتو گاما به منظور افزایش ماندگاری پس از برداشت و حفظ کیفیت ارقام پیاز در طی دوره انبارمانی
دوره 45، شماره 3، مهر 1403، صفحه 112-122
کاستن آلودگیهای میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون
دوره 25، شماره 1، خرداد 1384، صفحه 35-41