%0 Journal Article %T بررسی آلودگیهای میکروبی زیره سبز و کاهش آنها به شیوه پرتودهی %J مجله علوم و فنون هسته ای %I پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای %Z 1735-1871 %A معتمدی, فرحناز %A ابهری, ملومک %A فتح اللهی, هادی %A اربابی, کوروش %D 2002 %\ 02/20/2002 %V 21 %N 4 %P 69-75 %! بررسی آلودگیهای میکروبی زیره سبز و کاهش آنها به شیوه پرتودهی %R %X زیره سبز که یک محصول با ارزش صادراتی است  مانند اغلب محصولات کشاورزی پس از برداشت در معرض آلودگیهای میکروبی %U https://jonsat.nstri.ir/article_829_3597f8baa8dc62771e4a62535c27d524.pdf