Document Type : Research Paper
Authors
Highlights
D.W. Thayer and E.S. jansephson, “Radiation pasteurization of food,” CAST, The Science Source for Food, Agricultural and Environmental Issues, Issue Paper No. 7 (April 1996).
W. Stachowicz, “Irradiation of spices and herbs,” Institue of Nuclear Chemistry and Technology (1997).
K. M. Shea, “Technical report: Irradiation of food,” Pediatrics 106(6), 1505-1510 (Dec 2000).
M. Marcotte, “Effect of irradiation on spices , herbs and seasonings–comparison with ethylen oxide fumigation,”
www.food-irradiation.com
J. Wolf, “Flavoring healthful diets-spices continue to show steady gain in popularity,” Focus No. 54 ( March 1995).
O. Bennett Wood, MPH, RD, Ch. M. Bruhn, PhD, “Food irradiation,” American Dietic Association, 100, 246-253 (2000).
”میـکروبیـولـوژی ـ آئیـن کاربـرد روشـهای عمـومی آزمایشهـای میـکروبیــولوژی،“ استـانـدارد مـلی ایـران، شمـاره 2325 (مهـرماه 1380).
“Sterilization of medical devices microbiological methods-Part 1: Estimation of population of microorganisms on product,” ISO 11737-1, First edition (1995).
”سترونی محصـولاتپزشکی ـ شناسـاگرهای زنده ـ قسمت اول: کلیا ت،“ استـانـدارد ملی ایران، شمـاره 1-5610 (شهـریور ماه 1380).
10- Y. Tabata and Y. Ito, “Food Irradiation,” CRC Handbook of Radiation Chemistry,.820 – 827 (1991).
11- ”روش جستجو و شمارش بیشترین تعداد احتمالی اشرشیاکلی در مواد غذایی،“ استاندارد ملی ایران، شماره 2946 (شهریور 1373).
12- ”روش جداسازی، شناسایی و شمارش کلی فرمها،“ استاندارد ملی ایران، شماره 437 (آذر 1368).
Keywords
D.W. Thayer and E.S. jansephson, “Radiation pasteurization of food,” CAST, The Science Source for Food, Agricultural and Environmental Issues, Issue Paper No. 7 (April 1996).
W. Stachowicz, “Irradiation of spices and herbs,” Institue of Nuclear Chemistry and Technology (1997).
K. M. Shea, “Technical report: Irradiation of food,” Pediatrics 106(6), 1505-1510 (Dec 2000).
M. Marcotte, “Effect of irradiation on spices , herbs and seasonings–comparison with ethylen oxide fumigation,”
www.food-irradiation.com
J. Wolf, “Flavoring healthful diets-spices continue to show steady gain in popularity,” Focus No. 54 ( March 1995).
O. Bennett Wood, MPH, RD, Ch. M. Bruhn, PhD, “Food irradiation,” American Dietic Association, 100, 246-253 (2000).
”میـکروبیـولـوژی ـ آئیـن کاربـرد روشـهای عمـومی آزمایشهـای میـکروبیــولوژی،“ استـانـدارد مـلی ایـران، شمـاره 2325 (مهـرماه 1380).
“Sterilization of medical devices microbiological methods-Part 1: Estimation of population of microorganisms on product,” ISO 11737-1, First edition (1995).
”سترونی محصـولاتپزشکی ـ شناسـاگرهای زنده ـ قسمت اول: کلیا ت،“ استـانـدارد ملی ایران، شمـاره 1-5610 (شهـریور ماه 1380).
10- Y. Tabata and Y. Ito, “Food Irradiation,” CRC Handbook of Radiation Chemistry,.820 – 827 (1991).
11- ”روش جستجو و شمارش بیشترین تعداد احتمالی اشرشیاکلی در مواد غذایی،“ استاندارد ملی ایران، شماره 2946 (شهریور 1373).
12- ”روش جداسازی، شناسایی و شمارش کلی فرمها،“ استاندارد ملی ایران، شماره 437 (آذر 1368).